Tuomas Hilkos vahvistaa yrityksemme johtoa
Tuomas Hilkos vahvistaa yrityksemme johtoa

article Author

Author's role

July 31, 2023

Article Published

Julkaistu 24.10.2022

Tuomas Hilkos vahvistaa yrityksemme johtoa

Tradenomi AMK Tuomas Hilkos vahvistaa yrityksemme johtoa. Tuomaksen toimenkuvaan kuuluvat johtotehtävien lisäksi kasvu, asiakassuhteet ja vastuullisuus sekä asiakkaidemme saaman lisäarvon kasvattaminen. Ihmisläheinen ja vapaa-ajallaan liikunnasta nauttiva Tuomas on ennen Hilkos Consultingille siirtymistä ansioitunut sote-alan vaativissa analyytikko-, raportointi- ja laskentatehtävissä.

Tuomaksella on vahva visio siitä, miten asiakkaidemme saamaa lisäarvoa voidaan jatkossakin kehittää. Teknologian ja datan valjastaminen liiketoimintaa tukevaksi ja tehostavaksi tekijäksi on luonnollinen askel yrityksemme kehityksessä. Myös vastuullisuus on kiinteistöjen parissa entistä tärkeämpi teema.

”Näiden teemojen, teknologian, datan ja vastuullisuuden, ympärille tullaan Hilkos Consultingin seuraava vaihe rakentamaan. Asiakkaidemme odotusten ylittäminen on edelleen vahvasti yrityksemme tekemisen keskiössä. Toivomme, että se tulee uusien innovaatioiden myötä näkymään entistä vahvemmin asiakkaidemme arjessa”, Tuomas sanoo.

10 askelta onnistuneeseen korjausrakennushankkeeseen

Kokosimme vinkit Yli 400 hankkeen kokemuksella yhteen pakettiin. Katso miten voit säästää aikaa ja rahaa. Lataa alta.
Lomake lähetetty! Sinut ohjataan lataukseen...
“Olemme vuosia tehneet Hilkoksen rakennuttamisen ja valvonnan kanssa yhteistyötä niin kiinteistöjen korjaushankkeissa kuin vuokralaismuutoksissa. Hilkos pystyy toimimaan hankkeissa ketterästi ja vastaamaan annetuista hankkeista kokonaisvaltaisesti. Heidän toiminnassaan näkyy vahvasti asiakastarpeiden ymmärtäminen ja tahtotila ajaa tilaajan etua hankkeissa.”
Joonas Vuonio, Kiinteistöpäällikkö, LähiTapiola Kiinteistövarainhoito
“Hilkoksen asiantuntemus on omaa luokkaansa. Hankesuunnitteluvaiheessa kuunneltiin hallitusta ja sen toiveita. Ikkunaremontti toteutettiin asukkaiden kannalta vaivattomasti kunnostamalla ikkunoiden vanhat, hitaasti kasvaneesta puusta tehdyt, raamit. Suosittelen Hilkosta.”
Tom Eckstein, Hallituksen jäsen ja kiinteistösijoittaja, As Oy Mannerheimintie 44
“Hilkos Consultingin tiimi oli taloyhtiömme hallituksen tukena koko mittavan peruskorjauksen ajan. Hallituksen puheenjohtajana arvostin erityisesti heidän ammattitaitoaan, nopeaa reagointikykyä yllättäviin tilanteisiin, joustavuutta ja luotettavuutta. Tukea ja ongelmien ratkaisuehdotuksia oli aina saatavilla nopealla aikataululla kun niitä tarvittiin.”
Katja Itkonen, Hallituksen puheenjohtaja, Kiinteistö Oy Helsingin Kaisaniemenkatu 3
“Olen erittäin tyytyväinen yli vuosikymmenen kestäneeseen yhteistyöhön Hilkos Consultingin kanssa. Tekevät aina laadukkaasti sen minkä lupaavat.”
Henrik Wikström, Hallituksen puheenjohtaja, Sarlin Group Oy Ab