Tuomas Hilkos vahvistaa yrityksemme johtoa
Tuomas Hilkos vahvistaa yrityksemme johtoa

article Author

Author's role

January 10, 2023

Article Published

Julkaistu 24.10.2022

Tuomas Hilkos vahvistaa yrityksemme johtoa

Tradenomi AMK Tuomas Hilkos vahvistaa yrityksemme johtoa. Tuomaksen toimenkuvaan kuuluvat johtotehtävien lisäksi kasvu, asiakassuhteet ja vastuullisuus sekä asiakkaidemme saaman lisäarvon kasvattaminen. Ihmisläheinen ja vapaa-ajallaan liikunnasta nauttiva Tuomas on ennen Hilkos Consultingille siirtymistä ansioitunut sote-alan vaativissa analyytikko-, raportointi- ja laskentatehtävissä.

Tuomaksella on vahva visio siitä, miten asiakkaidemme saamaa lisäarvoa voidaan jatkossakin kehittää. Teknologian ja datan valjastaminen liiketoimintaa tukevaksi ja tehostavaksi tekijäksi on luonnollinen askel yrityksemme kehityksessä. Myös vastuullisuus on kiinteistöjen parissa entistä tärkeämpi teema.

”Näiden teemojen, teknologian, datan ja vastuullisuuden, ympärille tullaan Hilkos Consultingin seuraava vaihe rakentamaan. Asiakkaidemme odotusten ylittäminen on edelleen vahvasti yrityksemme tekemisen keskiössä. Toivomme, että se tulee uusien innovaatioiden myötä näkymään entistä vahvemmin asiakkaidemme arjessa”, Tuomas sanoo.