Tietosuoja

Tässä tietosuojakäytännössä kerrotaan, miten keräämme, käytämme, jaamme ja suojelemme tietojasi, kun vierailet sivustollamme, joka on rakennettu Webflow-palvelun avulla, ja kun osallistumme markkinointitoimintaan Pipedrive-alustan kautta. Lisäksi hyödynnämme Google Analytics -työkalua ymmärtääksemme paremmin, miten kävijät vuorovaikuttavat sivustomme kanssa.

Voimassa alkaen: 28.8.2023

Johdanto

Tervetuloa! Hilkos Consulting Oy (Y-tunnus: 2438753-7) sitoutuu suojelemaan yksityisyyttäsi ja varmistamaan henkilötietojesi turvallisuuden. Tämä tietosuojakäytäntö selittää, miten keräämme, käytämme, jaamme ja suojelemme tietojasi, kun vierailet verkkosivustollamme, joka on rakennettu Webflow'lla, ja kun harjoitamme markkinointitoimintaa käyttäen Pipedrivea. Lisäksi käytämme Google Analyticsia auttamaan meitä ymmärtämään, miten kävijät vuorovaikuttavat verkkosivustomme kanssa.Lue tämä tietosuojakäytäntö huolellisesti ymmärtääksesi, miten käsittelemme tietojasi. Käyttämällä verkkosivustoamme tai vuorovaikutuksessa kanssamme Pipedrive:n kautta, suostut tämän tietosuojakäytännön kuvattuihin käytäntöihin

Keräämämme tiedot

Antamasi tiedot: Kun vuorovaikutat kanssamme, kuten täyttämällä lomakkeita verkkosivustollamme, otat meihin yhteyttä tai rekisteröidyt uutiskirjeisiimme tai palveluihimme, saatamme kerätä henkilökohtaisia tietoja, kuten nimesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi ja kaikki muut tiedot, jotka päätät antaa.Automatisoidusti kerätyt tiedot: Käytämme Google Analyticsia kerätäksemme tietoja vierailustasi verkkosivustollamme, mukaan lukien IP-osoitteesi, selaintyyppisi, käyttöjärjestelmäsi, viittaavan lähteen, vierailusi keston ja sivut, joita katsot. Nämä tiedot auttavat meitä analysoimaan verkkosivustomme suorituskykyä ja parantamaan käyttökokemustasi.Tiedot Pipedrivesta: Kun vuorovaikutat kanssamme Pipedrive:n kautta, voimme kerätä ja käsitellä tietoja markkinointi- ja viestintätoimintaamme liittyen, kuten vuorovaikutuksesi sähköpostiemme tai verkkosivustomme sisällön kanssa.

Kuinka käytämme tietojasi

Käytämme keräämämme tietoja seuraaviin tarkoituksiin:Palveluiden tarjoaminen: Käytämme henkilökohtaisia tietojasi vastataksemme tiedusteluihisi, tarjotaksemme pyytämiäsi palveluita ja lähettääksemme sinulle tietoa tarjonnastamme.Analytiikka: Käytämme Google Analyticsia verkkosivustoliikenteen ja käyttäjäkäyttäytymisen analysointiin, mikä auttaa meitä parantamaan verkkosivustomme sisältöä ja toiminnallisuutta.Markkinointi: Käytämme Pipedrivea markkinointitoimintamme hallintaan, mukaan lukien mainosmateriaalien lähettäminen ja markkinointikampanjoidemme tehokkuuden seuraaminen.Lainmukaisuus: Voimme käyttää tietojasi lain vaatimusten noudattamiseen, riitojen ratkaisemiseen ja sopimustemme täytäntöönpanoon.

Tietojen jakaminen

Emme myy, vaihda tai vuokraa henkilötietojasi kolmansille osapuolille. Kuitenkin voimme jakaa tietojasi luotettaville kolmansille osapuolille seuraavissa tilanteissa:Palveluntarjoajat: Voimme jakaa tietojasi palveluntarjoajille, jotka auttavat meitä verkkosivuston hallinnassa, analytiikassa ja markkinoinnissa.Lainmukaisuus: Voimme paljastaa tietojasi, kun se on vaadittu laissa, tuomioistuimen päätöksellä tai viranomaissäännöksellä.

Oikeutesi

Sinulla on useita oikeuksia henkilötietojesi suhteen, mukaan lukien oikeus:Päästä tietoihisi: Voit pyytää pääsyä henkilötietoihisi, joita säilytämme sinusta.Korjata tietosi: Voit päivittää tai korjata henkilötietosi, jos ne ovat virheellisiä.Peruuttaa suostumuksesi: Voit peruuttaa suostumuksesi tiettyihin käsittelytoimenpiteisiin milloin tahansa.Kieltäytyä: Voit kieltäytyä vastaanottamasta markkinointiviestintää meiltä noudattamalla sähköpostiemme ohjeita tai ottamalla meihin yhteyttä.

Tietoturva

Käytämme kohtuullisia toimenpiteitä suojellaksemme henkilötietojasi luvattomalta pääsyltä, paljastumiselta tai muutoksilta. Emme kuitenkaan voi taata absoluuttista tietoturvaa internetin tai sähköisen tallennuksen yli.

Muutokset tähän tietosuojakäytäntöön

Voimme päivittää tätä tietosuojakäytäntöä ajoittain toimintatapojemme muuttuessa tai muiden toiminnallisten, oikeudellisten tai sääntelyyn liittyvien syiden vuoksi. Tarkista tämä sivu säännöllisesti viimeisimpien tietojen saamiseksi tietosuojakäytännöistämme.

Ota yhteyttä

Jos sinulla on kysymyksiä tai huolenaiheita tästä tietosuojakäytännöstä tai tietojenkäsittelykäytännöistämme, ota yhteyttä meihin osoitteessa 

Käyttämällä verkkosivustoamme tai vuorovaikuttelemalla kanssamme Pipedrive:n kautta vahvistat lukeneesi ja ymmärtäneesi tämän tietosuojakäytännön ja suostut sen ehtoihin.

Hilkos Consulting Oy

Puhelin: 020 793 3020
Osoite: Särkiniementie 5 C 16, 00210 Helsinki
Sähköposti: markkinointi@hilkos.fi

Viimeksi päivitetty: 28.8.2023