Bulevardi 14 - pala kauneinta Helsinkiä
Bulevardi 14 - pala kauneinta Helsinkiä

article Author

Author's role

September 8, 2023

Article Published

Julkaistu 01.11.2022

Bulevardi 14 - pala kauneinta Helsinkiä

Kohde:

Asunto Oy Helsingin Bulevardi 14
Bulevardi 14
Helsinki
2020 - 2022


Hilkos Consulting Oy:n tehtävät:

  • Osakkaiden asettama rakennustyön tarkkailija
  • Rakennustyön tarkkailijan asiantuntijatehtävät


Kulttuurihistoriallisesti ja rakennustaiteellisesti merkittävässä Korppikotkan korttelissa sijaitsevassa kiinteistössä, As Oy Helsingin Bulevardi 14, toteutettu laaja peruskorjaus on valmistunut. Peruskorjauksessa muutettiin suurin osa kiinteistön toimitiloista asunnoiksi perustajaosakkaan Taitokaari Oy toimesta.

Tämän vuonna 1896 valmistuneen uusrenesanssitalon on suunnitellut Waldemar Aspelin. Kiinteistö toimi valmistumisensa jälkeen asuinkäytössä aina 1900-luvun jälkipuoliskolle asti, jolloin sen asunnot muutettiin toimistoiksi ja liiketiloiksi.

Kiinteistöön valmistui noin 40 korkealuokkaista huoneistoa joiden koot vaihtelevat 20 neliöstä aina 400 neliöön asti. Huoneistoissa on korkea huonekorkeus, upeat materiaalit ja laadukas varustelutaso. Uudistaminen on toteutettu menneen ajan henkeä kunnioittaen. Kiinteistön kaunis julkisivu on säilynyt lähes alkuperäisenä ja sisätiloista löytää edelleen lukuisia aikakaudelle tyypillisiä detaljeja. Tunnelmaa ylläpitävät myös kivijalkaliiketilat, joissa toimii laatutietoisia kotimaisia yrittäjiä.

10 askelta onnistuneeseen korjausrakennushankkeeseen

Kokosimme vinkit Yli 400 hankkeen kokemuksella yhteen pakettiin. Katso miten voit säästää aikaa ja rahaa. Lataa alta.
Lomake lähetetty! Sinut ohjataan lataukseen...
“Olemme vuosia tehneet Hilkoksen rakennuttamisen ja valvonnan kanssa yhteistyötä niin kiinteistöjen korjaushankkeissa kuin vuokralaismuutoksissa. Hilkos pystyy toimimaan hankkeissa ketterästi ja vastaamaan annetuista hankkeista kokonaisvaltaisesti. Heidän toiminnassaan näkyy vahvasti asiakastarpeiden ymmärtäminen ja tahtotila ajaa tilaajan etua hankkeissa.”
Joonas Vuonio, Kiinteistöpäällikkö, LähiTapiola Kiinteistövarainhoito
“Hilkoksen asiantuntemus on omaa luokkaansa. Hankesuunnitteluvaiheessa kuunneltiin hallitusta ja sen toiveita. Ikkunaremontti toteutettiin asukkaiden kannalta vaivattomasti kunnostamalla ikkunoiden vanhat, hitaasti kasvaneesta puusta tehdyt, raamit. Suosittelen Hilkosta.”
Tom Eckstein, Hallituksen jäsen ja kiinteistösijoittaja, As Oy Mannerheimintie 44
“Hilkos Consultingin tiimi oli taloyhtiömme hallituksen tukena koko mittavan peruskorjauksen ajan. Hallituksen puheenjohtajana arvostin erityisesti heidän ammattitaitoaan, nopeaa reagointikykyä yllättäviin tilanteisiin, joustavuutta ja luotettavuutta. Tukea ja ongelmien ratkaisuehdotuksia oli aina saatavilla nopealla aikataululla kun niitä tarvittiin.”
Katja Itkonen, Hallituksen puheenjohtaja, Kiinteistö Oy Helsingin Kaisaniemenkatu 3
“Olen erittäin tyytyväinen yli vuosikymmenen kestäneeseen yhteistyöhön Hilkos Consultingin kanssa. Tekevät aina laadukkaasti sen minkä lupaavat.”
Henrik Wikström, Hallituksen puheenjohtaja, Sarlin Group Oy Ab