Sola Business Valley toimistotaloon oma aurinkoenergialaitos
Sola Business Valley toimistotaloon oma aurinkoenergialaitos

article Author

Author's role

July 31, 2023

Article Published

Julkaistu 15.11.2021

Sola Business Valley toimistotaloon oma aurinkoenergialaitos

Kohde:
Kiinteistö Oy Sola Business Valley
Sokerilinnantie 11
Espoo
2020 - 2021
2020 - 2021

Hilkos Consulting Oy:n tehtävät:

  • Hankkeen rakennuttaminen
  • Rakennustöiden työmaavalvonta
  • Talotekniikkatöiden valvonta

Espoon Leppävaarassa sijaitseva Sola Business Valley sai katolleen 121 kWp aurinkoenergialaitoksen, jonka arvioitu sähkön vuosituotanto on 110 MWh. Kiinteistön vesikattoon suoritettiin kuntotutkimukset ennen voimalan asennusta. Aurinkoenergialaitoksen suunnitteli ja rakensi sekä ylläpitää avaimet käteen periaatteella Solnet Finland Oy. Kaikilla katoilla olevilla komponenteilla on 25 vuoden takuu. Investointi on taloudellisesti kannattava ja vähentää kiinteistön energiakustannuksia. Aurinkoenergialaitos täyttää ja monilta osin ylittää esimerkiksi AON Plc vakuutusyhtiön suositukset aurinkosähköjärjestelmän asennuksesta.

Aurinkosähköjärjestelmä on paneelioptimoitu. Paneelioptimoidun järjestelmän automaatio-ominaisuudet mahdollistavat paneelikentän jännitteen alentamisen turvalliselle tasolle. Aurinkosähköjärjestelmän turvallisuusominaisuudet ylittävät eurooppalaiset säännökset ja vaatimukset varmistaen asentajien, huoltohenkilökunnan, pelastushenkilökunnan sekä kiinteistön turvallisuuden. 

Aurinkosähköjärjestelmän automaatio myös ohittaa vikaantuneen komponentin mahdollistaen voimalan toiminnan muilta osin täydellä teholla. Reaaliaikainen paneelitason seuranta, vikailmoitukset ja vikasietoisuusominaisuudet varmistavat maksimaalisen tuotantotehon ja parhaan mahdollisen tuoton investoinnille.

10 askelta onnistuneeseen korjausrakennushankkeeseen

Kokosimme vinkit Yli 400 hankkeen kokemuksella yhteen pakettiin. Katso miten voit säästää aikaa ja rahaa. Lataa alta.
Lomake lähetetty! Sinut ohjataan lataukseen...
“Olemme vuosia tehneet Hilkoksen rakennuttamisen ja valvonnan kanssa yhteistyötä niin kiinteistöjen korjaushankkeissa kuin vuokralaismuutoksissa. Hilkos pystyy toimimaan hankkeissa ketterästi ja vastaamaan annetuista hankkeista kokonaisvaltaisesti. Heidän toiminnassaan näkyy vahvasti asiakastarpeiden ymmärtäminen ja tahtotila ajaa tilaajan etua hankkeissa.”
Joonas Vuonio, Kiinteistöpäällikkö, LähiTapiola Kiinteistövarainhoito
“Hilkoksen asiantuntemus on omaa luokkaansa. Hankesuunnitteluvaiheessa kuunneltiin hallitusta ja sen toiveita. Ikkunaremontti toteutettiin asukkaiden kannalta vaivattomasti kunnostamalla ikkunoiden vanhat, hitaasti kasvaneesta puusta tehdyt, raamit. Suosittelen Hilkosta.”
Tom Eckstein, Hallituksen jäsen ja kiinteistösijoittaja, As Oy Mannerheimintie 44
“Hilkos Consultingin tiimi oli taloyhtiömme hallituksen tukena koko mittavan peruskorjauksen ajan. Hallituksen puheenjohtajana arvostin erityisesti heidän ammattitaitoaan, nopeaa reagointikykyä yllättäviin tilanteisiin, joustavuutta ja luotettavuutta. Tukea ja ongelmien ratkaisuehdotuksia oli aina saatavilla nopealla aikataululla kun niitä tarvittiin.”
Katja Itkonen, Hallituksen puheenjohtaja, Kiinteistö Oy Helsingin Kaisaniemenkatu 3
“Olen erittäin tyytyväinen yli vuosikymmenen kestäneeseen yhteistyöhön Hilkos Consultingin kanssa. Tekevät aina laadukkaasti sen minkä lupaavat.”
Henrik Wikström, Hallituksen puheenjohtaja, Sarlin Group Oy Ab