Scandic Meilahden vesikaton korjaus valmistui
Scandic Meilahden vesikaton korjaus valmistui

article Author

Author's role

July 31, 2023

Article Published

Julkaistu 12.12.2021

Scandic Meilahden vesikaton korjaus valmistui

Kohde:

Scandic Meilahti
Tukholmankatu 2
Helsinki
2020 - 2021

Hilkos Consulting Oy:n tehtävät:

  • Hankkeen johtaminen ja rakennuttaminen
  • Kuntokartoitus
  • Kustannusarviot
  • Työmaavalvonta
  • Talotekniikkatöiden valvonta

Scandic Meilahdessa vesikaton korjaus on saatettu päätökseen. Vesikaton korjaus oli haastava, sillä rakennuksen ympärillä on painorajoitettu pihakansi. Tämä esti torninosturin sekä sääsuojien telineiden optimaalisen sijoittelun. Yläkerrosten sääsuojien telineet piti painorajoitushaasteiden vuoksi roikottaa kiinteistöstä.

Tässä viihtyisässä hotellissa on 11 kerrosta ja erinomaiset kulkuyhteydet. Hotellin toisessa kerroksessa sijaitsee HUSin Naistenklinikan Perhepesähotelli, joka tarjoaa synnytyksen jälkeistä hoitoa synnyttäneille ja vastasyntyneille.

10 askelta onnistuneeseen korjausrakennushankkeeseen

Kokosimme vinkit Yli 400 hankkeen kokemuksella yhteen pakettiin. Katso miten voit säästää aikaa ja rahaa. Lataa alta.
Lomake lähetetty! Sinut ohjataan lataukseen...
“Olemme vuosia tehneet Hilkoksen rakennuttamisen ja valvonnan kanssa yhteistyötä niin kiinteistöjen korjaushankkeissa kuin vuokralaismuutoksissa. Hilkos pystyy toimimaan hankkeissa ketterästi ja vastaamaan annetuista hankkeista kokonaisvaltaisesti. Heidän toiminnassaan näkyy vahvasti asiakastarpeiden ymmärtäminen ja tahtotila ajaa tilaajan etua hankkeissa.”
Joonas Vuonio, Kiinteistöpäällikkö, LähiTapiola Kiinteistövarainhoito
“Hilkoksen asiantuntemus on omaa luokkaansa. Hankesuunnitteluvaiheessa kuunneltiin hallitusta ja sen toiveita. Ikkunaremontti toteutettiin asukkaiden kannalta vaivattomasti kunnostamalla ikkunoiden vanhat, hitaasti kasvaneesta puusta tehdyt, raamit. Suosittelen Hilkosta.”
Tom Eckstein, Hallituksen jäsen ja kiinteistösijoittaja, As Oy Mannerheimintie 44
“Hilkos Consultingin tiimi oli taloyhtiömme hallituksen tukena koko mittavan peruskorjauksen ajan. Hallituksen puheenjohtajana arvostin erityisesti heidän ammattitaitoaan, nopeaa reagointikykyä yllättäviin tilanteisiin, joustavuutta ja luotettavuutta. Tukea ja ongelmien ratkaisuehdotuksia oli aina saatavilla nopealla aikataululla kun niitä tarvittiin.”
Katja Itkonen, Hallituksen puheenjohtaja, Kiinteistö Oy Helsingin Kaisaniemenkatu 3
“Olen erittäin tyytyväinen yli vuosikymmenen kestäneeseen yhteistyöhön Hilkos Consultingin kanssa. Tekevät aina laadukkaasti sen minkä lupaavat.”
Henrik Wikström, Hallituksen puheenjohtaja, Sarlin Group Oy Ab