Asunto Oy Robertuksen peruskorjauksen rakennuttamisen sopimus allekirjoitettu
Asunto Oy Robertuksen peruskorjauksen rakennuttamisen sopimus allekirjoitettu

article Author

Author's role

July 31, 2023

Article Published

Julkaistu 01.02.2017

Asunto Oy Robertuksen peruskorjauksen rakennuttamisen sopimus allekirjoitettu

Kohde:

Asunto Oy Robertus
Iso Roobertinkatu 35-37
Helsinki
(2013 -) 2016 - 2021

Hilkos Consulting Oy:n tehtävät:

  • Hankken johtaminen ja rakennuttaminen
  • Kustannuslaskenta

Hilkos Consulting Oy on allekirjoittanut sopimuksen rakennuttamisesta Asunto Oy Robertuksen kanssa.Vastuullemme kuuluu koko hankkeen johtaminen. Olemme valmistelleet projektia vuodesta 2013, ensin hankkeen tarveselvitysvaiheessa ja sitä seuranneessa hankesuunnitteluvaiheessa sekä ullakkorakentamisen lupaprosessissa.

Yli sadan asunnon kiinteistön peruskorjauksessa korjataan märkätilat, taloyhtiön sauna- ja uima-allasosasto, tehdään talotekniikka- ja ilmanvaihtosaneeraus, rakennetaan 1000 kem2 uusia ullakkoasuntoja, rakennetaan 4 kpl uusia hissejä, saneerataan 3 kpl vanhoja hissejä, korjataan pihakansia ja parannetaan autohallin palosuojauksia.

Hanke on erityisen vaativa. Toteutussuunnittelu on aloitettu vuoden 2017 alussa ja hanke valmistuu alustavan aikataulun mukaan vuonna 2021.

10 askelta onnistuneeseen korjausrakennushankkeeseen

Kokosimme vinkit Yli 400 hankkeen kokemuksella yhteen pakettiin. Katso miten voit säästää aikaa ja rahaa. Lataa alta.
Lomake lähetetty! Sinut ohjataan lataukseen...
“Olemme vuosia tehneet Hilkoksen rakennuttamisen ja valvonnan kanssa yhteistyötä niin kiinteistöjen korjaushankkeissa kuin vuokralaismuutoksissa. Hilkos pystyy toimimaan hankkeissa ketterästi ja vastaamaan annetuista hankkeista kokonaisvaltaisesti. Heidän toiminnassaan näkyy vahvasti asiakastarpeiden ymmärtäminen ja tahtotila ajaa tilaajan etua hankkeissa.”
Joonas Vuonio, Kiinteistöpäällikkö, LähiTapiola Kiinteistövarainhoito
“Hilkoksen asiantuntemus on omaa luokkaansa. Hankesuunnitteluvaiheessa kuunneltiin hallitusta ja sen toiveita. Ikkunaremontti toteutettiin asukkaiden kannalta vaivattomasti kunnostamalla ikkunoiden vanhat, hitaasti kasvaneesta puusta tehdyt, raamit. Suosittelen Hilkosta.”
Tom Eckstein, Hallituksen jäsen ja kiinteistösijoittaja, As Oy Mannerheimintie 44
“Hilkos Consultingin tiimi oli taloyhtiömme hallituksen tukena koko mittavan peruskorjauksen ajan. Hallituksen puheenjohtajana arvostin erityisesti heidän ammattitaitoaan, nopeaa reagointikykyä yllättäviin tilanteisiin, joustavuutta ja luotettavuutta. Tukea ja ongelmien ratkaisuehdotuksia oli aina saatavilla nopealla aikataululla kun niitä tarvittiin.”
Katja Itkonen, Hallituksen puheenjohtaja, Kiinteistö Oy Helsingin Kaisaniemenkatu 3
“Olen erittäin tyytyväinen yli vuosikymmenen kestäneeseen yhteistyöhön Hilkos Consultingin kanssa. Tekevät aina laadukkaasti sen minkä lupaavat.”
Henrik Wikström, Hallituksen puheenjohtaja, Sarlin Group Oy Ab