Asunto Oy Bulevardia julkisivu- ja parvekesaneeraus valmistunut
Asunto Oy Bulevardia julkisivu- ja parvekesaneeraus valmistunut

article Author

Author's role

July 31, 2023

Article Published

Julkaistu 01.12.2015

Asunto Oy Bulevardia julkisivu- ja parvekesaneeraus valmistunut

Kohde:

Asunto Oy Bulevardia
Julkisivu- ja parvekesaneeraus
Bulevardi 34b, Sinebrychoffinkatu 13-17, Helsinki
2014 - 2016

Hilkos Consulting Oy:n tehtävät:

  • Hankkeen johtaminen ja rakennuttaminen
  • Työmaavalvonta

Asunto Oy Bulevardia Bostads Ab tilasi 1937 valmistuneen asuinrakennuksen hankesuunnitelman jälkeisen julkisivu- ja parvekekorjauksen rakennuttamisen ja työmaavalvonnan toimistoltamme. Kilpailutimme urakoitsijat, vertailimme ja yhteismitallistimme saadut tarjoukset sekä laadimme urakkasopimukset. Valvoimme 70 parvekkeen purkamisen ja uudelleen rakentamisen sekä julkisivujen rappaustyöt. Lopuksi johdimme urakan vastaanoton vaiheet. Rakennukseen palautettiin remontissa alkuperäiset värit. Lopputulos on hieno ja raikas.

10 askelta onnistuneeseen korjausrakennushankkeeseen

Kokosimme vinkit Yli 400 hankkeen kokemuksella yhteen pakettiin. Katso miten voit säästää aikaa ja rahaa. Lataa alta.
Lomake lähetetty! Sinut ohjataan lataukseen...
“Olemme vuosia tehneet Hilkoksen rakennuttamisen ja valvonnan kanssa yhteistyötä niin kiinteistöjen korjaushankkeissa kuin vuokralaismuutoksissa. Hilkos pystyy toimimaan hankkeissa ketterästi ja vastaamaan annetuista hankkeista kokonaisvaltaisesti. Heidän toiminnassaan näkyy vahvasti asiakastarpeiden ymmärtäminen ja tahtotila ajaa tilaajan etua hankkeissa.”
Joonas Vuonio, Kiinteistöpäällikkö, LähiTapiola Kiinteistövarainhoito
“Hilkoksen asiantuntemus on omaa luokkaansa. Hankesuunnitteluvaiheessa kuunneltiin hallitusta ja sen toiveita. Ikkunaremontti toteutettiin asukkaiden kannalta vaivattomasti kunnostamalla ikkunoiden vanhat, hitaasti kasvaneesta puusta tehdyt, raamit. Suosittelen Hilkosta.”
Tom Eckstein, Hallituksen jäsen ja kiinteistösijoittaja, As Oy Mannerheimintie 44
“Hilkos Consultingin tiimi oli taloyhtiömme hallituksen tukena koko mittavan peruskorjauksen ajan. Hallituksen puheenjohtajana arvostin erityisesti heidän ammattitaitoaan, nopeaa reagointikykyä yllättäviin tilanteisiin, joustavuutta ja luotettavuutta. Tukea ja ongelmien ratkaisuehdotuksia oli aina saatavilla nopealla aikataululla kun niitä tarvittiin.”
Katja Itkonen, Hallituksen puheenjohtaja, Kiinteistö Oy Helsingin Kaisaniemenkatu 3
“Olen erittäin tyytyväinen yli vuosikymmenen kestäneeseen yhteistyöhön Hilkos Consultingin kanssa. Tekevät aina laadukkaasti sen minkä lupaavat.”
Henrik Wikström, Hallituksen puheenjohtaja, Sarlin Group Oy Ab