United Bankers Oyj:n tilojen saneeraus valmistunut Aleksanterinkadulla
United Bankers Oyj:n tilojen saneeraus valmistunut Aleksanterinkadulla

article Author

Author's role

July 31, 2023

Article Published

Julkaistu 15.01.2018

United Bankers Oyj:n tilojen saneeraus valmistunut Aleksanterinkadulla

Kohde:

Kiinteistö Aleksanterinkatu 21
Helsinki
2017

Hilkos Consulting Oy:n tehtävät:

  • Hankkeen johtaminen ja rakennuttaminen
  • Kustannusvalvonta
  • Rakennustöiden työmaavalvonta
  • Talotekniikkatöiden työmaavalvonta

Pankki- ja varainhoitopalveluita Kolmen sepän patsaan tuntumassa tarjoavan United Bankers Oyj:n toimitilojen saneeraus on valmistunut. Hienot uudenkarheat tilat sijaitsevat Oy Julius Tallberg Ab:n talossa Aleksi 21:ssä. Kiinteistö on osa City Center -liikekeskusta.

United Bankers Oyj:n tilat saivat uuden upean ilmeen järkevällä kustannustasolla. Sisustussuunnittelusta vastasi Sisustusarkkitehtitoimisto Fyra Oy ja rakennustöistä RR-Rakennus. Saneerauksesta teki hankalan sijainti Helsingin ydinkeskustassa vilkkaan kävelykadun varrella. Samoin edellisistä remonteista jääneet ”viritykset” rakenteisiin hankaloittivat korjaustöitä. Vanhojen rautarakenteiden palosuojauksia parannettiin remontissa.

10 askelta onnistuneeseen korjausrakennushankkeeseen

Kokosimme vinkit Yli 400 hankkeen kokemuksella yhteen pakettiin. Katso miten voit säästää aikaa ja rahaa. Lataa alta.
Lomake lähetetty! Sinut ohjataan lataukseen...
“Olemme vuosia tehneet Hilkoksen rakennuttamisen ja valvonnan kanssa yhteistyötä niin kiinteistöjen korjaushankkeissa kuin vuokralaismuutoksissa. Hilkos pystyy toimimaan hankkeissa ketterästi ja vastaamaan annetuista hankkeista kokonaisvaltaisesti. Heidän toiminnassaan näkyy vahvasti asiakastarpeiden ymmärtäminen ja tahtotila ajaa tilaajan etua hankkeissa.”
Joonas Vuonio, Kiinteistöpäällikkö, LähiTapiola Kiinteistövarainhoito
“Hilkoksen asiantuntemus on omaa luokkaansa. Hankesuunnitteluvaiheessa kuunneltiin hallitusta ja sen toiveita. Ikkunaremontti toteutettiin asukkaiden kannalta vaivattomasti kunnostamalla ikkunoiden vanhat, hitaasti kasvaneesta puusta tehdyt, raamit. Suosittelen Hilkosta.”
Tom Eckstein, Hallituksen jäsen ja kiinteistösijoittaja, As Oy Mannerheimintie 44
“Hilkos Consultingin tiimi oli taloyhtiömme hallituksen tukena koko mittavan peruskorjauksen ajan. Hallituksen puheenjohtajana arvostin erityisesti heidän ammattitaitoaan, nopeaa reagointikykyä yllättäviin tilanteisiin, joustavuutta ja luotettavuutta. Tukea ja ongelmien ratkaisuehdotuksia oli aina saatavilla nopealla aikataululla kun niitä tarvittiin.”
Katja Itkonen, Hallituksen puheenjohtaja, Kiinteistö Oy Helsingin Kaisaniemenkatu 3
“Olen erittäin tyytyväinen yli vuosikymmenen kestäneeseen yhteistyöhön Hilkos Consultingin kanssa. Tekevät aina laadukkaasti sen minkä lupaavat.”
Henrik Wikström, Hallituksen puheenjohtaja, Sarlin Group Oy Ab