Pumppupuisto -asuinkorttelien kaava lainvoimainen, rakennustyöt alkavat
Pumppupuisto -asuinkorttelien kaava lainvoimainen, rakennustyöt alkavat

article Author

Author's role

July 31, 2023

Article Published

Julkaistu 15.02.2017

Pumppupuisto -asuinkorttelien kaava lainvoimainen, rakennustyöt alkavat

Kohde:

Pumppupuisto -asuinkorttelien hankekehitys
Kaivoksela, Vantaa
2014 - 2017

Hilkos Consulting Oy:n tehtävät:

  • Hankekehitys
  • Hankkeen johtaminen

Vantaan Kaivokselan vanhalle tehdasalueelle on suunniteltu 35.000 kem2 uusia asuntoja ja 3 pysäköintitaloa. Johdimme hankekehitys- ja kaavamuutosprosesseja maanomistajan lukuun. Kaavamuutosvaihe eteni Vantaalla ennätysajassa ja tuli lainvoimaiseksi ilman valituksia. Alueen rakentaminen alkaa keväällä 2017 ja etenee kolmessa eri vaiheessa vuoteen 2020 asti.

Rakennusliike Lehto rakentaa yhdeksän kerrostaloa, joista viisi omaperusteisenä gryndituotantona ja neljä sijoittajille kokonaisvastuu-urakkana. Loput 3 kerrostalotonttia kuuluvat Vantaan kaupungille.

10 askelta onnistuneeseen korjausrakennushankkeeseen

Kokosimme vinkit Yli 400 hankkeen kokemuksella yhteen pakettiin. Katso miten voit säästää aikaa ja rahaa. Lataa alta.
Lomake lähetetty! Sinut ohjataan lataukseen...
“Olemme vuosia tehneet Hilkoksen rakennuttamisen ja valvonnan kanssa yhteistyötä niin kiinteistöjen korjaushankkeissa kuin vuokralaismuutoksissa. Hilkos pystyy toimimaan hankkeissa ketterästi ja vastaamaan annetuista hankkeista kokonaisvaltaisesti. Heidän toiminnassaan näkyy vahvasti asiakastarpeiden ymmärtäminen ja tahtotila ajaa tilaajan etua hankkeissa.”
Joonas Vuonio, Kiinteistöpäällikkö, LähiTapiola Kiinteistövarainhoito
“Hilkoksen asiantuntemus on omaa luokkaansa. Hankesuunnitteluvaiheessa kuunneltiin hallitusta ja sen toiveita. Ikkunaremontti toteutettiin asukkaiden kannalta vaivattomasti kunnostamalla ikkunoiden vanhat, hitaasti kasvaneesta puusta tehdyt, raamit. Suosittelen Hilkosta.”
Tom Eckstein, Hallituksen jäsen ja kiinteistösijoittaja, As Oy Mannerheimintie 44
“Hilkos Consultingin tiimi oli taloyhtiömme hallituksen tukena koko mittavan peruskorjauksen ajan. Hallituksen puheenjohtajana arvostin erityisesti heidän ammattitaitoaan, nopeaa reagointikykyä yllättäviin tilanteisiin, joustavuutta ja luotettavuutta. Tukea ja ongelmien ratkaisuehdotuksia oli aina saatavilla nopealla aikataululla kun niitä tarvittiin.”
Katja Itkonen, Hallituksen puheenjohtaja, Kiinteistö Oy Helsingin Kaisaniemenkatu 3
“Olen erittäin tyytyväinen yli vuosikymmenen kestäneeseen yhteistyöhön Hilkos Consultingin kanssa. Tekevät aina laadukkaasti sen minkä lupaavat.”
Henrik Wikström, Hallituksen puheenjohtaja, Sarlin Group Oy Ab