Kiinteistö Oy Kaisaniemenkatu 3 ullakkohuoneistot valmistuvat
Kiinteistö Oy Kaisaniemenkatu 3 ullakkohuoneistot valmistuvat

article Author

Author's role

September 8, 2023

Article Published

Julkaistu 25.10.2020

Kiinteistö Oy Kaisaniemenkatu 3 ullakkohuoneistot valmistuvat

Kohde:

Kiinteistö Oy Helsingin Kaisaniemenkatu 3
Kaisaniemenkatu 3
Helsinki
2019 - 2020

Hilkos Consulting Oy:n tehtävät:

  • Rakennustöiden työmaavalvonta
  • Talotekniikkatöiden valvonta

Helsingin ydinkeskustaan loistavalle sijainnille Kaisaniemenkatu 3 ja Vuorikatu 10 kulmaukseen valmistui viisi kappaletta laadukkaita ullakkohuoneistoja, joiden koot vaihtelivat 57 ja 122 neliön välilä. Ullakkorakentaminen aloitettiin loppukesästä 2019 ja huoneistot valmistuivat syksyllä 2020. Kiinteistö Oy Helsingin Kaisaniemenkatu 3 uusien huoneistojen rakennuttajana toimi Loftmen Oy. 

Arte ullakkohuoneistojen tunnelmallinen sisustus on saanut innoituksensa lähellä sijaitsevan Ateneumin taideteoksista. Sisustusarkkitehti on suunnitellut huoneistoille kaksi tyylisuuntaa, joista huoneiston ostaja on voinut valita mieleisensä. Halutessaan osakas on myös saanut räätälöidä huoneiston mieleisekseen.

Kiinteistön alla sijaitsee Kluuvin pysäköintilaitos ja rakennuksen välittömästä läheisyydestä löytyy metron sisäänkäynti.

10 askelta onnistuneeseen korjausrakennushankkeeseen

Kokosimme vinkit Yli 400 hankkeen kokemuksella yhteen pakettiin. Katso miten voit säästää aikaa ja rahaa. Lataa alta.
Lomake lähetetty! Sinut ohjataan lataukseen...
“Olemme vuosia tehneet Hilkoksen rakennuttamisen ja valvonnan kanssa yhteistyötä niin kiinteistöjen korjaushankkeissa kuin vuokralaismuutoksissa. Hilkos pystyy toimimaan hankkeissa ketterästi ja vastaamaan annetuista hankkeista kokonaisvaltaisesti. Heidän toiminnassaan näkyy vahvasti asiakastarpeiden ymmärtäminen ja tahtotila ajaa tilaajan etua hankkeissa.”
Joonas Vuonio, Kiinteistöpäällikkö, LähiTapiola Kiinteistövarainhoito
“Hilkoksen asiantuntemus on omaa luokkaansa. Hankesuunnitteluvaiheessa kuunneltiin hallitusta ja sen toiveita. Ikkunaremontti toteutettiin asukkaiden kannalta vaivattomasti kunnostamalla ikkunoiden vanhat, hitaasti kasvaneesta puusta tehdyt, raamit. Suosittelen Hilkosta.”
Tom Eckstein, Hallituksen jäsen ja kiinteistösijoittaja, As Oy Mannerheimintie 44
“Hilkos Consultingin tiimi oli taloyhtiömme hallituksen tukena koko mittavan peruskorjauksen ajan. Hallituksen puheenjohtajana arvostin erityisesti heidän ammattitaitoaan, nopeaa reagointikykyä yllättäviin tilanteisiin, joustavuutta ja luotettavuutta. Tukea ja ongelmien ratkaisuehdotuksia oli aina saatavilla nopealla aikataululla kun niitä tarvittiin.”
Katja Itkonen, Hallituksen puheenjohtaja, Kiinteistö Oy Helsingin Kaisaniemenkatu 3
“Olen erittäin tyytyväinen yli vuosikymmenen kestäneeseen yhteistyöhön Hilkos Consultingin kanssa. Tekevät aina laadukkaasti sen minkä lupaavat.”
Henrik Wikström, Hallituksen puheenjohtaja, Sarlin Group Oy Ab