Asunto Oy Nordenskiöldinkatu 3B Julkisivu- ja parvekekorjaus valmis
Asunto Oy Nordenskiöldinkatu 3B Julkisivu- ja parvekekorjaus valmis

article Author

Author's role

July 31, 2023

Article Published

Julkaistu 01.09.2015

Asunto Oy Nordenskiöldinkatu 3B Julkisivu- ja parvekekorjaus valmis

Kohde:

Asunto Oy Nordenskiöldinkatu 3B
Julkisivu- ja parvekekorjaus
Helsinki
2014 - 2015

Hilkos Consulting Oy:n tehtävät:

  • Rakennuttaminen
  • Korjaussuunnitelma
  • Työmaavalvonta

Laadimme suunnitelmat vuonna 1937 valmistuneen Töölöläisen asuinrakennuksen julkisivun ja parvekkeiden korjaamisesta. Teimme tarjouskyselyaineiston urakkaohjelmineen, urakkaraja-liitteineen ja rakennuttajan turvallisuusasiakirjoineen. Kilpailutimme urakoitsijan ja solmimme urakkasopimukset. Valvoimme työmaalla tarkasti urakoitsijan työsuoritukset. Hanke eteni aikataulussa ja alitti budjetin.

10 askelta onnistuneeseen korjausrakennushankkeeseen

Kokosimme vinkit Yli 400 hankkeen kokemuksella yhteen pakettiin. Katso miten voit säästää aikaa ja rahaa. Lataa alta.
Lomake lähetetty! Sinut ohjataan lataukseen...
“Olemme vuosia tehneet Hilkoksen rakennuttamisen ja valvonnan kanssa yhteistyötä niin kiinteistöjen korjaushankkeissa kuin vuokralaismuutoksissa. Hilkos pystyy toimimaan hankkeissa ketterästi ja vastaamaan annetuista hankkeista kokonaisvaltaisesti. Heidän toiminnassaan näkyy vahvasti asiakastarpeiden ymmärtäminen ja tahtotila ajaa tilaajan etua hankkeissa.”
Joonas Vuonio, Kiinteistöpäällikkö, LähiTapiola Kiinteistövarainhoito
“Hilkoksen asiantuntemus on omaa luokkaansa. Hankesuunnitteluvaiheessa kuunneltiin hallitusta ja sen toiveita. Ikkunaremontti toteutettiin asukkaiden kannalta vaivattomasti kunnostamalla ikkunoiden vanhat, hitaasti kasvaneesta puusta tehdyt, raamit. Suosittelen Hilkosta.”
Tom Eckstein, Hallituksen jäsen ja kiinteistösijoittaja, As Oy Mannerheimintie 44
“Hilkos Consultingin tiimi oli taloyhtiömme hallituksen tukena koko mittavan peruskorjauksen ajan. Hallituksen puheenjohtajana arvostin erityisesti heidän ammattitaitoaan, nopeaa reagointikykyä yllättäviin tilanteisiin, joustavuutta ja luotettavuutta. Tukea ja ongelmien ratkaisuehdotuksia oli aina saatavilla nopealla aikataululla kun niitä tarvittiin.”
Katja Itkonen, Hallituksen puheenjohtaja, Kiinteistö Oy Helsingin Kaisaniemenkatu 3
“Olen erittäin tyytyväinen yli vuosikymmenen kestäneeseen yhteistyöhön Hilkos Consultingin kanssa. Tekevät aina laadukkaasti sen minkä lupaavat.”
Henrik Wikström, Hallituksen puheenjohtaja, Sarlin Group Oy Ab