Asunto Oy Hakantalojen parvekekorjausten projekti käyntiin
Asunto Oy Hakantalojen parvekekorjausten projekti käyntiin

article Author

Author's role

July 31, 2023

Article Published

Julkaistu 27.12.2016

Asunto Oy Hakantalojen parvekekorjausten projekti käyntiin

Kohde:

Asunto Oy Hakantalot
Parvekkeiden korjaukset sekä ikkunoiden ja ilmanvaihdon selvitykset
Huopalahdentie 4-6 ja Perustie 14, Helsinki
2017

Hilkos Consulting Oy:n tehtävät:

  • Rakennuttaminen
  • Työmaavalvonta

Asunto Oy Hakantalojen korjausten suunnitteluvaihe käynnistetty. Tehtävänä on kahden asuinkerrostalon parvekkeiden korjausten rakennuttaminen ja työmaavalvonta sekä ikkunoiden ja ilmanvaihdon kunnon selvitykset. Kohteessa on 54 huoneistoparveketta ja 20 tuuletusparveketta, jotka ovat huonossa kunnossa. Ikkunoita ja parvekeovia on noin 500 kpl. Ulokkeelliset tuuletusparvekkeet puretaan ja rakennetaan uudestaan, huoneistoparvekkeet kunnostetaan. Julkisivun terastirappauksia joudutaan korjaamaan parvekeremontin yhteydessä.

10 askelta onnistuneeseen korjausrakennushankkeeseen

Kokosimme vinkit Yli 400 hankkeen kokemuksella yhteen pakettiin. Katso miten voit säästää aikaa ja rahaa. Lataa alta.
Lomake lähetetty! Sinut ohjataan lataukseen...
“Olemme vuosia tehneet Hilkoksen rakennuttamisen ja valvonnan kanssa yhteistyötä niin kiinteistöjen korjaushankkeissa kuin vuokralaismuutoksissa. Hilkos pystyy toimimaan hankkeissa ketterästi ja vastaamaan annetuista hankkeista kokonaisvaltaisesti. Heidän toiminnassaan näkyy vahvasti asiakastarpeiden ymmärtäminen ja tahtotila ajaa tilaajan etua hankkeissa.”
Joonas Vuonio, Kiinteistöpäällikkö, LähiTapiola Kiinteistövarainhoito
“Hilkoksen asiantuntemus on omaa luokkaansa. Hankesuunnitteluvaiheessa kuunneltiin hallitusta ja sen toiveita. Ikkunaremontti toteutettiin asukkaiden kannalta vaivattomasti kunnostamalla ikkunoiden vanhat, hitaasti kasvaneesta puusta tehdyt, raamit. Suosittelen Hilkosta.”
Tom Eckstein, Hallituksen jäsen ja kiinteistösijoittaja, As Oy Mannerheimintie 44
“Hilkos Consultingin tiimi oli taloyhtiömme hallituksen tukena koko mittavan peruskorjauksen ajan. Hallituksen puheenjohtajana arvostin erityisesti heidän ammattitaitoaan, nopeaa reagointikykyä yllättäviin tilanteisiin, joustavuutta ja luotettavuutta. Tukea ja ongelmien ratkaisuehdotuksia oli aina saatavilla nopealla aikataululla kun niitä tarvittiin.”
Katja Itkonen, Hallituksen puheenjohtaja, Kiinteistö Oy Helsingin Kaisaniemenkatu 3
“Olen erittäin tyytyväinen yli vuosikymmenen kestäneeseen yhteistyöhön Hilkos Consultingin kanssa. Tekevät aina laadukkaasti sen minkä lupaavat.”
Henrik Wikström, Hallituksen puheenjohtaja, Sarlin Group Oy Ab