Korjausrakentamisen palvelut

Korjausrakentamisen palvelut

Karuso portfolio Webflow template

Tarjoamme kiinteistöjen omistajille kokonaispalvelumallia, jolla luodaan selkeät ja kustannustehokkaat toimintatavat linjasaneerauksen tai julkisivu-, parveke-, vesikatto- yms. remontteihin.

Asiantuntijat palveluksessasi

Me olemme olleet mukana yli 400 hankkeessa viimeisen vuosikymmenen aikana. Tiedämme miten hankkeet saadaan menestyksekkäästi ja kustannustehokkaasti maaliin.

Yhteenveto

Tarjoamme kiinteistöjen omistajille ja asunto-osakeyhtiöille kokonaispalvelumallia, jolla luodaan selkeät ja kustannustehokkaat toimintatavat linjasaneerauksen tai julkisivu-, parveke-, vesikatto- yms. remontteihin. Palvelu huomioi erityisesti asukkaan näkökulman remontin aikana. Sähköisen ilmoitustaulun kautta osakkaat ja asukkaat saavat reaaliajassa tietoa remontin vaiheista ja tietävät miten hanke etenee. Hyvin hoidetulla viestinnällä lisätään tyytyväisyyttä korjaushankkeeseen.

Tapamme toimia

Vuosikymmenen aikana meille on kehittynyt kokemusten kautta erityinen tapa toimia. Menestyksemme kulmakiviä ovat

  • Asiakaslähtöisyys - ylitämme asiakkaidemme odotukset
  • Laadukkuus - vastuullisuus kaikessa mitä teemme
  • Yhteistyö - työskentelemme yhdessä toisiamme kunnioittaen
  • Innovaatio - kehitämme ja kehitymme jatkuvasti

Pyydä tarjous

Kiinnostaisiko sinua kuulla miten voimme edistää mahdollista hankettasi? Ota yhteyttä ja keskustellaan! Se ei sido sinua mihinkään.

Message sent! Thank you. We will contact us as soon as possible.

An error has occurred somewhere and it is not possible to submit the form. Please try again later or contact us via email.