Kiinteistökehitys ja uuskäyttösuunnitelmat

Kiinteistökehitys ja uuskäyttösuunnitelmat

Karuso portfolio Webflow template

Kiinteistökehityksen lähtökohtana ovat liiketoiminnan sekä kiinteistö- ja toimintastrategian asettamat vaatimukset, joiden pohjalta lähdetään suunnittelemaan kiinteistöomaisuuden kehitystä.

Asiantuntijat palveluksessasi

Me olemme olleet mukana yli 400 hankkeessa viimeisen vuosikymmenen aikana. Tiedämme miten hankkeet saadaan menestyksekkäästi ja kustannustehokkaasti maaliin.

Yhteenveto

Olemme tehneet lukuisia kehittämissuunnitelmia liike- ja asuinrakennuksiin sekä -kortteleihin.

Kiinteistökehityksen lähtökohtana ovat liiketoiminnan sekä kiinteistö- ja toimintastrategian asettamat vaatimukset, joiden pohjalta lähdetään suunnittelemaan kiinteistöomaisuuden kehitystä. Kiinteistökehitys aloitetaan selvittämällä vaihtoehtoiset toimintamallit kiinteistön kehittämiseksi. Tämän jälkeen tehdään taloudelliset selvitykset ja laskelmat, tarvittavat tekniset kuntotarkastukset sekä tarkentavat kuntotutkimukset hankesuunnittelun perustiedoiksi. Voimme yhdistää hankekehitykseen myös mahdollisen kiinteistökehityshankkeen toteutuksen, johon sisältyvät arkkitehtisuunnitelmat, rakennuttaminen, valvonta ja ylläpidon palvelut.

Palveluitamme ovat mm.

  • Kiinteistöjen uuskäyttösuunnitelmat
  • Kaavakehitys
  • Hankekehitys

Tapamme toimia

Vuosikymmenen aikana meille on kehittynyt kokemusten kautta erityinen tapa toimia. Menestyksemme kulmakiviä ovat

  • Asiakaslähtöisyys - ylitämme asiakkaidemme odotukset
  • Laadukkuus - vastuullisuus kaikessa mitä teemme
  • Yhteistyö - työskentelemme yhdessä toisiamme kunnioittaen
  • Innovaatio - kehitämme ja kehitymme jatkuvasti

Pyydä tarjous

Kiinnostaisiko sinua kuulla miten voimme edistää mahdollista hankettasi? Ota yhteyttä ja keskustellaan! Se ei sido sinua mihinkään.

Message sent! Thank you. We will contact us as soon as possible.

An error has occurred somewhere and it is not possible to submit the form. Please try again later or contact us via email.